De troeven van onze thuisverpleging

Naast een omvangrijk zorgaanbod zijn onderstaande punten andere belangrijke troeven van onze thuisverpleging. Aarzel niet om ons te contacteren mocht u daarover vragen hebben.

Bij noodgevallen kan u ons zowel overdag als ’s nachts opbellen voor verpleging aan huis. Ook in het weekend en op feestdagen steken we een handje toe.

Uw verzorging vindt op een vast tijdstip plaats, afhankelijk van uw dagschema. Al onze verpleegkundigen ondertekenden een patiëntvriendelijk charter, waarmee ze bewijzen dat ze het sociale aspect van thuisverpleging hoog in het vaandel dragen. 

Omdat er maximaal twee tot drie verschillende verpleegkundigen bij u aan huis komen, zal u steevast dezelfde gezichten zien. Onze specialisaties zijn bijvoorbeeld oncologie, palliatieve zorgen en pijnbestrijding.

We maken er een punt van om hygiënisch te werken en uw woning netjes achter te laten. Steriel materiaal is bij ons de standaard.

Alle kosten die wij aan uw ziekenfonds doorgeven, zijn volledig transparant en conform de zorg die we verleend hebben. Vooraf bespreken we die met u om ze te verduidelijken en er eventuele vragen over te beantwoorden.

Zoals we hierboven reeds vermeld hebben, stellen we ons flexibel op. U bepaalt zelf wanneer onze huisbezoeken plaatsvinden, zodat uw dagelijkse activiteiten niet in het gedrang komen.

Door als contactpersoon op uw personenalarm geregistreerd te zijn, verhogen we uw veiligheidsgevoel aanzienlijk. In noodgevallen arriveren we zo spoedig mogelijk.

Opdat u er verzorgd en fris zou uitzien, besteden we extra aandacht aan detailzorg. Denk aan gezichtsbeharing scheren, nagels knippen en tanden poetsen.

Dagelijkse taken die we op ons nemen, zijn rolluiken optrekken en uw brievenbus legen.

Als u dat wenst, kunnen wij u met andere gezondheidswerkers en logistieke diensten in contact brengen. Zo hebben we een partnerschap met medische pedicures, kinesisten, kappers en maaltijdbezorgers.

Wij staan in nauw overleg met uw zorgverlener(s), arts en familieleden. Zo kunnen we kort op de bal spelen bij eventuele noodsituaties of complexere verzorging.

Oudere mensen die nog zelfstandig thuis wonen, kunnen van de overheid een financiële tegemoetkoming krijgen. Wij helpen u met plezier om die aan te vragen.

Bent u verpleegkundige en kan u zich in onze missie vinden? Dan is een job bij Thuisverpleging Magalien Bruneel misschien wel iets voor u. U hoeft slechts onze vacatures te doorbladeren en uw sollicitatie te versturen om deel van ons team te kunnen uitmaken.